Din Görevlimiz Hafız Ali Tel Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Çankaya Müftülüğü Tapu Kadastro Camii İmam Hatibi Hafız Ali TEL; 10-21 Mart tarihleri arasında Kuveyt Sheraton Otel'de düzenlenen "Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması”nda ülkemizi temsil etti. TEL, etkili okuyuşu ve güzel sesiyle 44 ayrı ülkeden yarışmaya katılan yaklaşık 100 hafızı geride bırakarak "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" kategorisinde dünya birincisi oldu. TEL, yapılan törenle ödülünü Kuveyt Emiri Cabir el-Sabah'tan aldı.

Görevlimizi makamında kabul eden Ankara Müftümüz Mustafa Hakkı ÖZER: “Başarınızı candan kutluyorum. Bu büyük bir şereftir, herkese nasip olmaz. Daha çok çalışarak başarınızı daha ileriye taşımanızı tavsiye ediyorum. Bundan sonra alacağınız eğitimler Ku’an-ı Kerim ağırlıklı olmalı. Başarınız diğer personelimize de örnek olacaktır” diyerek Ali TEL’e Teşekkür Belgesi takdim etti.