2012 Yılının İlk Vaizler Toplantısı Yapıldı.

2012 yılının ilk Vaizle toplantısı 23 Şubat 2012 Perşembe günü Türkiye Diyanet Vakfı Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya, Ankara Müftüsü M. Hakkı ÖZER, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin ÇETİN, İl ve İlçe Vaizleri katıldı.

Ankara Müftülüğüne Müftü Yardımcısı olarak atanan ve Din Hizmetleri bölümüne bakan Müftü Yardımcısı Mehmet Emin ÇETİN, Toplantıda, gündemi maddelerini vaizlerle istişare etti.

Toplantıda konuşan Ankara Müftüsü M. Hakkı ÖZER: “Vaizlerin görevleri sadece camilerde vaaz etmekle sınırlı değil, vaizlerimiz aile bürolarında, müftülüklerimize gelen fetvalara ve telefonla dini sorulara cevap vererek hizmetlerini sürdürmektedir. Vaazlarımızda diyaloglarımıza, üslubumuza, hareketlerimize her zaman dikkat etmeliyiz. Bilgilerimizi her gün ileri taşımalıyız. Cemaatin gerisinde kalmamalıyız” diyerek vaizlerimize görevlerinin ulviliğine ve hassaslığına dikkat çekti.

Toplantı sonunda vaizlerimiz söz alarak dilek ve temennilerini bildirdiler.

Bu haber 2083 kere okunmuştur.

• Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep ALTEPE Ankara Müftülüğünü Ziyaret Etti.